pondělí 14. prosince 2015

Jak nás Frank opustil


Pokud předchozí příspěvek o Frankovi byl neseriózní písanice, tento příspěvek ladně přeskakuje toto měřítko a nechává zvyšovat laťku pro další osobní rekord.

Strašně nerad na tomto blogu zveřejňuji negativní zprávy. Myslím, že negativních zpráv je dnes dost. Jenže některá fakta zůstávají: Frank se odstěhoval.
Nicméně rád bych zůstal pozitivní, a proto si myslím, že tuším, co za tím stojí. Frank je rocker a založil kapelu, se kterou odjel na turné. Někteří z vás určitě řeknou, že tady jen popouštím uzdu své fantazii, nicméně mám pro to, byť je to také fikce, jisté důvody. Frank vcelku pozitivně reagoval na podupávání - což značí smysl pro rytmus. A na záchodě se čas od času ozývaly periodické zvuky.
Proto si myslím, že Frank založil kapelu. Nepotřeboval k tomu ostatně mnoho. Jako pavouk může hrát na bicí nebo kytaru nebo zpívat. Všimněte si, že jsem použil nebo jako spojku souřadící, nikoliv vylučovací. Jelikož tři role v kapele zvládá Frank sám, vystačí už si třeba s jedním klávesákem, zvukařem a případně řidičem - manažerem. A to dneska zvládne každý škvor.
Takže jen čekám, kdy se Frank vrátí z turné po Evropě.

Žádné komentáře:

Okomentovat